MDD Terveyspalvelut Oy järjestää suolisto- ja ruuansulatusanalyysien jatkokoulutuksen lauantaina 21.01.2017

MDD Terveyspalvelut Oy järjestää suolisto- ja ruuansulatusanalyysien jatkokoulutuksen lauantaina 21.01.2017 kello 10 – 17. Se on erinomainen tilaisuus syventää tietoja testien käyttöä varten.

Luennoitsijana toimii yleislääketieteen erikoislääkäri, biokemisti Päivi Mäkeläinen. Mukana on myös funktionaalisen ravitsemuksen asiantuntija Susanna Juvonen. He ovat käyneet USA:ssa The Institute for Functional Medicinen koulutuksissa, ja lisäksi saaneet koulutusta myös Genova Diagnosticsin asiantuntijoilta. Molemmilla on pitkä käytännön kokemus testien käyttämisessä potilas-/asiakastyössä sekä lääkärin ja ravintoasiantuntijan yhteistyöstä.

Koulutus on tarkoitettu lääkäreille sekä muille terveydenhoidon ja ravitsemuksen ammattilaisille, jotka ovat jo toivottavasti käyttäneet ko. analyysejä potilas-/asiakastyössä. Koulutuksessa erityisesti Päivi Mäkeläinen opastaa parasiittien häätämistä laajan ja pitkäaikaisen kokemuksensa pohjalta. THL on todennut jo vuosia sitten, että tämä on alidiagnostoitu ja –hoidettu alue.

Käsittelemme myös mikrobiomin merkitystä ja uusimpia tutkimustuloksia sillä alalla. Lääketieteellisessä tietokannassa PubMed oli julkaisuja hakusanalla ”gut microbiome” v. 2010 yhteensä 62 kpl ja tänä vuonna niitä on kertynyt jo 1 835 kpl. Tutkimustoiminta on siis erittäin vilkasta. Mikrobit ovat eläviä, ja ne myös ”syövät ja paskovat”. Ei ole suinkaan yhdentekevää, mitä niille syötämme. Eikä kuitu ole vain kuitua. Susanna Juvosen blogi ”Triljoonia suita ruokittavana” on luettavissa tästä http://luontaistuntijat.fi/co…/triljoonia-suita-ruokittavana

Paikkana on Dazzle Oy:n tilat Autotalossa Helsingin Kampissa osoitteessa Salomonkatu 17 B 12. krs, 00100 HELSINKI. Koulutuspäivän hinta on 145,- euroa. Ilmoittautumiset 12.01.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen koulutus@mdd.fi. Tiedustelut joko em. osoitteeseen tai puhelimitse (09) 622 4424.