Allergiat ja Immunologia

Ruoka- ja ympäristöallergioiden ja yliherkkyyksien on havaittu olevan yhteydessä lukuisaan määrään erilaisia sairauksia, lähtien lievistä ruuansulatusongelmista ja mahaärsytyksestä aina vaikeampiasteisiin sairauksiin, kuten keliakiaan, artriittiin ja kroonisiin tulehduksiin.

Allergiat saattavat myös liittyä keskushermoston eriasteisiin häiriöihin kuten depressioon, ahdistukseen ja krooniseen väsymykseen.

Ruoka-allergiat ja yliherkkyydet aktivoivat immuunisysteemiä syntetisoimaan ja vapauttamaan reaktiivisia kemikaaleja, kuten histamiinia, sytokiineja, lymfokiineja ja interferoneja. Nämä aineet voivat huomattavasti muuttaa solujen fysiologiaa, aiheuttamalla muutoksia immuuni-, sisäeritys- ja hermostosysteemeissä.

Miten testeihin pääsee?

Analyysi tehdään yleensä lääkärin lähetteellä, mutta analyysin voi teettää myös ilman lähetettä kunhan tuloksen tulkitsee henkilö, joka on suorittanut MDD:n tulkintapätevyyden. Analyysin voi tilata myös suoraan MDD:stä, jolloin MDD:n pätevä henkilökunta tulkitsee testin. Tämä voidaan tarvittaessa tehdä myös puhelimitse. Näihin analyyseihin perehtyneistä lääkäreistä/muista ammattilaisista saat tietoa soittamalla MDD:hen. Kysy lisää asiakaspalvelustamme puh. (09) 622 4424.