Complete Hormones™ on kaikkein kattavin virtsan hormoonimetaboliaa tarkasteleva analyysi. Testi on tarkoitettu auttamaan hormooniperäisten oireiden ja sairauksien ehkäisyssä ja hoidossa. Tulokset vaativat osaavaa tulkintaa ja toimivat erinomaisena työkaluna hoitavalle lääkärille hormonaalisista epätasapainoista johtuvien oireiden kuten kuukautisvaivojen, hedelmättömyyden, menopaussin, kroonisen väsymyksen, rintasyövän ja osteoporoosin diagnosoinnissa, seurannnassa ja hoidossa.

Complete Hormones™  on kaikkein kattavin virtsan hormoonimetaboliaa tarkasteleva analyysi. Testi on tarkoitettu auttamaan hormooniperäisten oireiden ja sairauksien ehkäisyssä ja hoidossa. Tulokset vaativat osaavaa tulkintaa ja toimivat erinomaisena työkaluna hoitavalle lääkärille hormonaalisista epätasapainoista  johtuvien oireiden kuten kuukautisvaivojen, hedelmättömyyden, menopaussin, kroonisen väsymyksen, rintasyövän ja osteoporoosin diagnosoinnissa, seurannnassa ja hoidossa.

Miten testeihin pääsee?

Kaikkiin hormooneja mittaaviin analyyseihin tulee olla lääkärin lähete. Näihin analyyseihin perehtyneistä lääkäreistä saatte tietoa soittamalla MDD:hen.

Testiin valmistautuminen

  • Neuvotelkaa lääkärinne kanssa testin sopivuudesta, jos olette käyttäneet bioidenttisiä hormoonivalmisteita (voiteet tai oraalit) viimeisen 12 kuukauden aikana

Malliraporttiin on linkki tässä alla

1-Complete-Hormones-FMV-Sample-Report